Ik ben leerkracht Ik ben jeugdwerker Ik ben vrijwilliger Ik ben jeugdconsultent Kids!
Bestellen

Wil je Jeugd Rode Kruisproducten bestellen? Maak dan gebruik van de webshop.

  • Ben je vrijwilliger? Bekijk de webshop dan in "read-only"-modus. Opgelet: je moet wel eerst inloggen met je account van de vrijwilligerswebsite. Op die manier kan je zelf beslissen welke artikelen je nodig hebt. Je afdelingsvoorzitter kan de bestelling dan effectief plaatsen.

 

 

Hou - bij het plaatsen van een bestelling - rekening met deze zaken:

Gebruikersnaam en wachtwoord
Ben je (Jeugd) Rode Kruisvrijwilliger? Dan ontving je afdelingsvoorzitter zijn gebruikersnaam via zijn functioneel mailadres. Bij de eerste aanmelding, mag hij zelf een wachtwoord naar keuze instellen. Dit wachtwoord kan hij/zij dan gebruiken vanaf de volgende aanmelding.
Geen vrijwilliger? Registreer je dan eerst als externe partner.

Plaatsen van bestellingen
Ben je (Jeugd) Rode Kruisvrijwilliger? Dan mogen enkel de afdelingsvoorzitters bestellingen plaatsen in de webshop! Voor de afdelingsleden is er een view only page beschikbaar. Deze is vrij toegankelijk, dus zonder wachtwoord en gebruikersnaam en bevat volgende informatie: artikelcode, artikelnaam, foto en beschikbare voorraad. Op deze manier kan er wel het nodige opzoekwerk verricht worden en kunnen de noden aan de afdelingsvoorzitter kenbaar gemaakt worden.

Minimum bestelbedrag
Het minimum bestelbedrag in de webshop bedraagt 30 euro. Als je een bestelling wil plaatsen voor minder dan dit bedrag, zal het systeem een foutmelding geven. Er is echter een winkelmandje voorzien dat de geselecteerde artikels 14 dagen lang onthoudt. De stock wordt  tijdens deze periode ook gereserveerd.  Zo kan je artikels “opzij zetten” tot je boven het minimum bestelbedrag zit.

Kiala Punt
Bestellingen die via de webshop zijn geplaatst, kunnen geleverd worden op een adres naar keuze of in een Kiala Punt. Retours van goederen zullen ook bij voorkeur via deze weg verlopen. Voor meer uitleg hierover kan je  terecht in de rubriek “Meest gestelde vragen”. Bestellingen zul je NIET kunnen afhalen  bij Staci Belgium in Boom.

Nog vragen? Bekijk deze FAQ!
Op deze wiki vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Deze wiki kan je ook raadplegen in de webshop, onder de knop “HELP”. Zo kan je op een gemakkelijke manier alle nodige informatie terug vinden. Indien er toch nog vragen onbeantwoord blijven, gelieve dan een seintje te geven via servicedeskAF@rodekruis.be. Jouw vraag en het antwoord hierop kan dan mee toegevoegd worden aan de lijst met meest gestelde vragen.

Bestel hier de eerstehulprugzakken

Jeugd Rode Kruis biedt eerstehulprugzakken aan op maat van jeugdverenigingen en scholen. In je lokaal, het bos of op uitstap,… voor elk ongelukje heb je het nodige eerstehulpmateriaal meteen bij de hand.
De rugzak bevat het nodige eerstehulpmateriaal voor een groep van 50 personen. Hij is handig om mee te nemen, overzichtelijk ingedeeld, extra verstevigd en reflecterend. Bovendien kan je de draagriemen ook opbergen, zodat je de rugzak makkelijk als eerstehulpkoffer in je lokaal kan plaatsen.

 

De totale kostprijs voor de rugzak bedraagt € 160 (rugzak, volledige inhoud, handboekje ‘Eerste hulp voor jeugdleiders’ of ‘Eerste hulp voor leerkrachten’ naar keuze en verzendingskosten).

De rugzak voor het jeugdwerk bevat dus het boekje 'Eerste hulp voor jeugdleiders', de rugzak voor het onderwijs bevat het boekje 'Eerste hulp voor leerkrachten'.

De rugzak wordt automatisch aan huis geleverd.

Ook deze rugzak kan je bestellen via de webshop van Rode Kruis-Vlaanderen.Zoek in biebox